dilluns, de novembre 26, 2007

Escalant per la roca dels arcs

Aquest divendres tocava sopar amb els companys de l'empresa... pero això no va ser excusa per aixecar-se d'hora el dissabte, i despres de dormir menys de 3h, enfilar cap al Montsec amb en Juanjo. De totes maneres no es va notar gens i vam escalar bastant agilment.

Allí dalt ens esperava ja en Jordi, i el nostre primer objectiu del dia seria una via practicament desequipada: La via Tarrega. Poc es pot dir d'aquesta via que no s'hagi dit, poc menys de 200m d'escalada que no supera el V grau; nosaltres la vam disfrutar, tot i que la vam trobar una mica discontinua, de totes maneres es ideal per posar cacharrillos i escalar relaxat i sense complicacions.


En Jordi tibant al L2, en Juanjo a la R1 i la cordada un cop fet el cim


Un cop a dalt, vam baixar per la banda esquerra de la paret. En Jordi marxava cap a casa per compromisos familiars, i amb en Juanjo ens vam decidir per fer una altra classica de les repetides de la paret: La via Lleida. De la mateixa manera que l'anterior poc podem remarcar, ja que es una de les grans repetides de la paret, la roca en deixa fe ja que esta bastant pulideta i fins i tot brilla !!! De totes maneres vam disfrutar de valent dels seus 200m. A destacar el quart llarg, on un cop superat el tram de 6b+, et trobes amb un diedre-fisura d'aquells fets expressament per disfrutar.


Entre tanta via cal llegir de tant en tant el diari, en Juanjo al L4 i la cordada a dalt del cim


Total... un dia complet i cap a Barcelona de nou, en principi ens esperava una altra jornada de festa, pero un fort mal de panxa no em va permetre altra opció que retirarme cap al llit, que hi farem !! El cas es que el diumenge tocava BTT a partir de mig matí i al final no vaig fer res, un altre finde serà.

6 comentaris:

PGB ha dit...

Enhorabona per les dues vies escalades en el dia :)

Quin fart de metres!!!

Gatsaule ha dit...

Ei, Piter, també estàs fotut ? Ja saps que estem preparant una trobada de bloggers cardats ?

Anims i fins aviat !

JJ ha dit...

Quan vulguis mes, noi!!

Piter ha dit...

Iepps bones gent !!

Les vies eren de les que s'han de fer.. tampoc masses metres pero si correctes. Juanjo quan vulguis !! Joan.. ja estic a tope (van ser poc menys de 8h fotut).. a tu que tal la lesió ? apunt per tornar-hi ?

Gatsaule ha dit...

Aviat, aviat, aquest cap de setmana ha de ser el darrer d'enclaustrament !

Llorenç ha dit...

Ostres, la Tarrega!!! quins bons records!!!! via molt distreta per ser vilanova! sobretot la sortida de la reunió en diedre completament net!!
i després la lleida!!! vau anar per feina!!! quins craks!