dimarts, de setembre 11, 2007

I'll be back.... to Sant Llorenç !!

Ja ho vai dir.. tornaré !! I que millor que tornar-hi el dia seguent, aquest cop s'ha de dir no ha estat ni tant fanatic ni tant fantastic. Avui estrenava companys.. la Isa i en Pep... ambdos de Mallorca (quina sort tenen alguns amb aixo del psicobloc a tocar de casa... !!) i la companyia ha estat fantastica, pero la zona estava petadissima de gent (cagun dena... com li agrada a la gent el Gruyere... ) i feia bastanta més calor que ahir, de totes maneres el dia ha estat genial.

Hem començat amb la Sardineta de baix on han caigut les vies Cazo Grande, V, deu n'hi do la sortida de desplom si l'afrontes directa... jo m'he escaquejat una mica per la dreta. Després inspirats com estavem, hem anat per Yankee, 6a+ que ja ha costat més.. costava trobar alguns dels cantos pero ha estat encadenada sense masses complicacions. Aqui la Isa ja ha vist que avui no tenia el dia.. i s'ha decidit per el TopRope per tal de no jugar-se una tendinitis, en Pep s'ho mirava amb ganes de pujar i tastar la roca.. pero lesionat de dit, avui li ha tocat mirar i observar!!

Amb la soleia que queia.. ens hem decidit a avançar direcció a la zona de Els diedres... on hem fet unicament una via El diccionario del Beso, V+/6a, que ressegueix el diedre i te algun pas bastant finet. Com que aquesta zona no ens ha acabat de convencer.. ens n'hem anat cap al Gruyere... on hi ha garantia de qualitat, pero l'aglomeració de gent era bastant important (res a veure amb el dilluns que estavem completament sols).

Aqui ens hem posat a la unica assequible que quedava lliure... la Cañon, 6b, pero nois.. he estat incapaç de pasar de la primera xapa.. no veia pas per on sortir així que hem abandonat la via. Vist el tema estavem per marxar... pero ha aparegut l'Oriol, hem petat la xerrada i ens hem acabat quedant a provar la via Punt Vermell, 6a que ens ha sortit a tots dos sense masses problemes. Després de comentar amb l'Oriol l'intent d'en Gatsaule a la Peuterey... ens n'hem anat cap a la Placa de l'Heura on voliem provar la via De aqui no sale nadie vivo, 6a+/b, i fent honor no n'hem sortit vius... la part de podrit era massa podrida i cada cop que tivaba els peus es desfeien així que he intentat passar en artifo, al no poder.. desmuntar i cap a dinar !!

Com que m'havia quedat amb ganes... abans de marxar cap a casa fem la via Pa i Trago, V+/6a, una via assequible i prou distreta, de les que et deixen amb bon gust de boca. I d''aqui cap a casa aviat per evitar cues, i unes quantes birres al costat de casa amb els companys... i cap a casa a piar !!

P.d.: avui m'he oblidat de fer fotos... i queda una mica totxo.

8 comentaris:

PGB ha dit...

Gruyere meeting point, com diu el Bírdio...

La Cazo Grande ja ho has fet bé, per la dreta i obert en diedre fins pillar uns bons cantos sobre la 1ra xapa de la placa bona.

Si haguéssis provat la Black Out... hum... t'hagués molat també ;)

La Canyon és molt dur l'inici, has de fer un pas llarguíssim des d'un rom de merda fins a la roca bona i des d'alla (amb bon canto) xapar. La resta és de controlar els peus pq els cantillos van sortint... Jo vaig passar en A0 la 1ra xapa i en toprope... això si, la resta de la via és guapa guapa.

Percert, mira que anar 2 dies seguits a la Mola i no provar la Umma Gumma que em va costar tant... hehehe. A la trobada blogger no te n'escapes! :P

Al Diafragma també hi ha coses mones, a veure si ho acabem d'enllestir una mica (algun re-equipament) quan tingui temps ;)

Piter ha dit...

Jejeje Hi he pensat amb la umma gumma... pero es que no tenia ni idea de on estava... així que m'ho he mirat una mica a veure si la veia pero res.. la deixo per a la trobada blogger.

Apa... a veure quan tibes tu una mica eh !!

PGB ha dit...

Si.. hi ha ganes :(

Anònim ha dit...

iepax Piter

No m¡estranya que flipessiu, quina pila de vies eh?

Nosaltres vam quedar-nos a la parte del silenci, hi havia una via que em quedava per encadenar. Va ser una tarda FANTASTica, excepte perquè ( just abans que passéssiu), una excursionista va RRELISCAR davany nostre i gairebé cau per les rampes ( per matar-se segur)...per sort se'n va sortir de xurra, i només amb contusions greus al canell i el braç..es va quedar a un pèl de l'abisme...

Salut i records als col.legues, a veure si ara que estàs aqui et veiem per Montserrat i tal!

De cara a l'hivern i si vols fer braços no deixis de visitar GELIDA, PAPARRES i ST BENET!!!

Fernando ha dit...

H.
La DE Aquí No Sale Nadie Vivo, es una vía con entrada a bloque. Al inicio creo recordar que había que cruzar (?) y tirar hacia la derecha (eso sí)y luego arriba sobre presa pequeña. Una vez hacias esta secuencia, de la 2ª chapa a la R era continuidad sobre presa buena. Tiene ese nombre por lo jodida que era la entrada. Lástima por los pies.
Salu2

Piter ha dit...

Pues lo que dices de la Aqui no sale nadie vivo.. lo estuve pensando un rato.. pero no podia llegar a la segunda xapa.. por lo que al final desisti. Otro dia si me inspiro ya le doy un pegue.

Felicidades por las reseñas.. estan muy curradas..

Pep ha dit...

Doncs sí, el dia va ésser fantàstic... tot i no haver pogut escalar. Brrr... bé, d'aquí poques setmanes ho tornarem a intentar.

Saluts!

MSN ha dit...

Ei Piter!
Has de tornar a Sant Llorenç a enllestir la Black Out eh!! Ja deus tenir el dir curat, ara no tens excuses! :P

SantLlors a tope!