divendres, de juliol 27, 2007

Intent frustrat al Cavall Bernat

Doncs aquest cop no va poder ser... el dissabte dia 21 es plantejava una jornada interessant, pero al final es va quedar amb una excursioneta i prou.


El cas es que amb en Felip vam decidir anar a fer alguna via llarga, la meteo ja no es presentava gaire encertada... pero be... s'havia d'intentar. Aixi el dissabte de bon mati pillem el cotxe i cap a Montserrat... i tot i que pintava ennubolat ens pensavem que aguantaria be... pero a l'altura de Monistrol un petit ruixadet ja ens fa dubtar. Parem el cotxe i comentem amb el company... Que fem ? anem amunt ? ens la juguem ? anem a cara sud a fer esportiva ? Que coi... ja que som aqui provem-ho !!!

L'Objectiu del dia: La desiree, al costat el mapa de la zona

Així que cap a Santa Cecilia amb quatre gotes caiguent, pero sense massa intensitat per lo que sembla que encara podrem fer alguna cosa, de totes maneres al baixar del cotxe decidim anar a fer el cafe al Refu mentre esperem a veure si millora... I si.. sembla que cap a les 10h ha millorat una mica, així que trastos a sobre i cap a peu del Cavall Bernat... que avui hem previst fer la Desiree.

Com sempre que vas distret petant la xerrada, les ganes d'arribar ens fan una mala jugada, trobem la fita indicadora de la canal dels avellaners i com que no ens hem fixat a on estem, m'emociono i dic: em sembla que es aquesta !! Encigalada al canto !! ja que no era aquesta. Quan portem ja una estonan pujant.. m'adono que potser no era aquesta la canal, pero ja que estem pujant.. millor acabar de pujar fins a dalt i ja veurem com ho arreglem... trobem un runner que flipa quan li faig la pregunta... Aixo porta a peu del Cavall Bernat ? el tiu... em mira i em diu... be.. al cavall hi arribaras pero no es la via directa... total que seguim amunt (allo tipic de que si tornes avall... penses que has fet el pressec...). Més endavant ens trobem un parell que baixen de fer la via de L'Esquena del Diable, al comentar la jugada... ens recomanen fer la via... pero tossuts naltres decidim que ja que hi som acabarem d'arribar a on teniem previst.


Diferents trams de l'excursioneta... i en Felip amb bona cara tot i el mal al peu.


Al coll... cap a l'esquerra.. i pujada cap a peus del Serrat de les Onze on passem per l'escletxa dels Teixos,... aqui rappel des d'una reunió de una via d'esportiva i d'aqui a seguir el caminet que ens porta al darrera del Cavall Bernat, baixada per la canal i finalment a les 12h estem a peu de la Desiree... deu n'hi do la caminada.. tot i que ha valgut la pena, feia temps que no caminava per la muntanya !!!

M'equipo per començar a pujar.. amb una solana increible.. i deu n'hi do com tiba... la tenia per via facileta.. pero et fa suar de valent ! arribats a la reunió el company comença a pujar... pero a la que porta uns metres ja veig que la cosa no anira be... el tiu puja bastant més lent del que preveia. Sembla ser que es ressent d'una lesió al peu, i li fot bastant de mal, així que s'arrastra per la via fins a la reunió com pot. Arribats alli... i vist el percal decidim baixar i deixar-ho per un altre dia. Una llastima.. ja que increiblement estavem sols al cavall.. ningú fent cap de les nombroses vies que estan plenes de gent cap de setmana rera cap de setmana.


Cap cordada al cavall.. increible !!

Un cop a peu de via... arriba una cordada que es posa a la desiree... nosaltres amb enveja sana... ens ho mirem de reull... mentres anem baixant cap al cotxe... per ultim un nou ruixadet aquest ja mes generós ens fa arribar molls al cotxe... encara sort que no ens ha agafat a mig llarg.

Doncs vinga... ja hi tornarem algun altre dia !!