dilluns, de maig 28, 2007

Tornem a la Muntanya Gran d'Ullà

Aquest divendres tenia Teatre i festa per Barna... com que la tornada a Girona amb tren no em permetia arribar a Girona fins a les 10 del matí pensava que sería complicat trobar algu inspirat... pero no, finalment ens vam ajuntar una bona colla: En Pere (PGB), la Montse, en Josep Mª, la Neus, l'Albert i un servidor.



En PGB tibant a la via Gamusí

El dia amenaçava tempesta.. tot i així ens vam decidir aproparnos... i la meteo al final ens va respectar, malhauradament el dissabte era dia de neteja de l'entorn, per lo que vam gaudir de la companyia de la troupe dels llenyataires. Nosaltres que pensavem amb la tranquilitat que haviem tingut la darrera vegada... i avui el soroll era bastant insuportable.

Al final el meu dia es va restringir a dues vies:

- Gamusí, V+/6a. Via molt maca sobre placa calcaria molt consistent i amb multiples forats. Ideal per començar a escalfar sobre el tipus de roca, ja que et permet triar i remenar entre les multiples preses que trobem a la paret.

- Disseny gràfic, 6b. Una via molt maca, que combina una mica de tot: plaques llises on s'ha de treballar l'adherencia, preses increibles, zones de moviments atletics i un punt de desplom per arribar a la reunió. Llastima d'algun descans a mig camí per veure per on anava la via (les plaques llises es veien una mica impossibles...). Tot i no encadenar em vaig divertir molt a la via... i la deixo pendent per la proxima vegada.

Mentre seguiem amb algunes de les vies de la zona.. van començar a caure quatre gotes... com que no teniem ganes de mullar-nos... ens vam decidir a recollir, per veure com finalment parava de nou i hauriem pogut seguir una estona més a la zona, llastima.... perque avui tenia ganes de seguir amb les vies xungues de la zona.

Després dels comentaris que hem anat sentint a la zona i de la propia experiencia... la zona esquerra es molt més guapa que les 4 vies de la dreta... on la roca canvia i es més trencadissa.

Per acabar ens acostem a l'ermita de Santa Caterina a dinar i ens trobem... un Bar !! ja tenim a on anar a fer la birra després de tibar una estona. Després de voltar una mica per la zona.. ens decidim a tornar cap a casa... al final haurem fet un cap de setmana amb poca escalada ja que l'endemà toca una jornada més social.

1 comentari:

PGB ha dit...

El proper dia vull encadenar totes les vies de la zona fins a 6a+ i farem uns tientos a aquests 6b's placosos ;)

Anims que el proper dia et treus l'espina del Disseny Grafic! :P