dissabte, de desembre 23, 2006

Retrobament amb la B.T.T.

[23 desembre]

Avui dissabte, hem quedat amb l'Albert de Bascara per anar a fer algo de BTT des de Girona. Tot i haver surtit ahir en un dels multiples sopars d'aquestes dates, la veritat es que em venia molt de gust. La causa: feia quasi 2 mesos i mig que la bicicleta estava aparcada a casa.

Aixi avui el tenia avisat,.. "nano nem a fer algo suau que fa temps q no rodo"... i al final hem acabat fent algo q no era massa suau. El recorregut ha estat un classic.. hem anat a buscar des de Girona el circuit numero 3 del centre BTT del Gironès modificat al nostre gust (basicament hem retallat la part del final dirigint-nos fins a llambilles). Total uns 40km i unes 2h20 de marxa efectiva.

Ruta realitzada amb sortida i arribada a Girona.

El dia s'ha aixecat bastant ennovulat i les temperatures eren bastant baixes, de totes maneres a les 11h del mati tampoc feia un fred massa extrem. Aixo si.. ben abrigats i suant a les pujades i passant fred a les baixades... he arribat a casa amb els peus glaçats!! buff.. i com es nota que feia temps que no apretava... hem anat per feina, tampoc sense correr i estava força cansat al final... de totes maneres ens hem posat al dia petant la xerrada... i ja hem quedat que proximament farem el recorregut de la Road Book del GEIEG d'enguany... que lamentablement hem vaig perdre al coincidir amb el curset d'espeleo que hem vaig apuntar.

Apa... a rodar de nou.. q ara ja hem començat!!